Com comprar

Pots comprar els llibres editats per Triangular Edicions a les llibreries de Catalunya. Apropa’t a la teva llibreria i demana’l!

També el pots comprar al web pel mateix preu (no afegim despeses d’enviament). A més, si el compres al web, pots demanar que l’autora de ‘Miraràs el món’, Mar Vallecillos, el dediqui indicant el nom de la persona i el que et vingui de gust destacar.

Per comprar al web només et cal targeta de dèbit o crèdit, com amb qualsevol altra compra on line. Emprem la plataforma PayPal perquè així ens surt més econòmic i podem mantenir aquests preus, però no cal tenir compte a PayPal ni res similar. Malauradament, això fa que alguns textos no es puguin canviar al català i queda una mica matxambrat.

A continuació expliquem el procés per a qui ho pugui necessitar, va per tu, Carla!  ; ) Però ja veureu que és molt senzill.

1) Vés a la pàgina del llibre que vols comprar:

En el cas de ‘Miraràs el món’: https://www.triangularedicions.cat/producto/miraras-al-mon-mar-vallecillos/

En el cas de ‘Palestina en blanc i negre’: https://www.triangularedicions.cat/producto/palestina-en-blanc-i-negre-muhammad-sabaaneh/

I al costat del botó violeta «Añadir al carrito», veuràs que pots seleccionar la quantitat d’exemplars que vols comprar. Selecciona quants llibres vols i clica el botó «Añadir al carrito».

 

2) Veuràs que t’apareix un missatge a la part superior amb un botó de «Ver carrito». Fes-hi clic.

 

3) Aniràs a la teva cistella. Comprova que el teu encàrrec és correcte i fes clic al botó «Finalizar compra».

 

4) Aniràs a una pàgina on hauràs d’indicar les teves dades a efectes de facturació i també d’enviament (pots demanar que se t’enviï a una adreça diferent de les dades de facturació). Important: Si vols que l’autora et dediqui el llibre, omple el camp «Notas del pedido (opcional)» indicant que vols el llibre dedicat i a quin nom l’ha de dedicar. En acabar d’omplir els camps, cal que facis clic a “Ir a Paypal”. Important: encara que no tinguis compte de Paypal i vulguis fer un pagament normal amb targeta, cal que facis clic aquí. Pots pagar amb targeta emprant el sistema PayPal.

5) Un cop facis clic, aniràs a una pàgina de PayPal i et preguntarà si vols pagar amb compte PayPal o amb targeta. Si vols fer un pagament normal amb targeta, fes clic al botó gris on posa «Pagar con tarjeta».

6) Aniràs a una pantalla on podràs introduir les dades de la teva targeta i finalitzar el pagament. T’arribarà un correu de confirmació i el llibre a l’adreça que hagis indicat!